IRIS Kindcentrum Morgenster biedt op alle werkdagen voor- en naschoolse opvang aan, voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Ontspanning
Onze locatie zit op een fijne plek. We hebben een gymzaal, mooi schoolplein en een groot park met speelweide bij de locatie. We kijken naar de kinderen en betrekken de kinderen bij de activiteiten die we organiseren. Geen middag is hetzelfde.

Activiteiten
We werken met een thema en proberen dan mee te doen met de actualiteit. Ons thema was Olympische Spelen toen deze georganiseerd werden. We zoeken op welke vlag bij welk land hoort en kinderen kiezen zelf welke vlag ze gaan maken. Of we organiseren een wedstrijd in de gymzaal. Kinderen hebben veel fantasie. Dat blijkt wel uit de kartonnen platen die we hebben. Met klitteband kunnen die aan elkaar vast gemaakt worden. Daarmee bouwen de kinderen hun eigen fort of kasteel.

Nieuwsgierig

Wanneer kinderen vragen stellen, zoeken we gezamenlijk naar de antwoorden. Een van de jongens heeft bijvoorbeeld een bijzondere interesse in dieren en kwam met de naam van een opmerkelijk dier. In reactie hierop hebben we gezamenlijk onderzoek gedaan en ontdekt dat het om een specifieke soort salamander gaat.

Weide en water

Wij stimuleren het buitenspelen, kinderen hebben de gelegenheid om zich bezig te houden met diverse activiteiten. Dit varieert van voetballen tot spelen met allerlei ander spelmateriaal. Onze locatie bevindt zich aan de rand van een park met een speciaal daarvoor bestemde speelweide, waar we regelmatig gebruik van maken.

Kiezen voor IKC Morgenster

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer bij ons kijken?